Rólunk

Tekerj velünk az ország legszebb hegységei körül!
Csatlakozz Te is a Ring Sorozat kihíváshoz!

 

A Ring Sorozat 2022-ben indul útjára, és a kerékpározás kedvelőinek, aktív kikapcsolódásra vágyóknak szól. Célunk egy olyan túrasorozat létrehozása, ahol mindenki megtalálja a számára kedves természeti értékeket. Töltsünk együtt egy élménydús aktív napot kerékpáron a barátainkkal, családunkkal!

Várunk országútisokat akik gyorsan mennének, várunk trekking és fitness bringásokat akik csak élvezetből mozognának, és ebike-os résztvevőket is akik rásegítéssel élveznék a rendezvényeket.

A Ring Sorozatot a Maketusz szervezi az Aktív Magyarország támogatásával, minden hegységben helyi rendezők bevonásával. Az első, debütáló sorozat állomásai 2022-ben a Mátra, a Mecsek, a Vértes, a Zemplén és a Börzsöny lesznek. A Börzsöny Ring korábbi sikerére építkezve szeretnénk kiterjeszteni ezt a programot több régióba is Magyarországon.

A rendezvényekre jellemző, hogy nem csak a kerékpározásról szól, hiszen a túra mellett egész napos családi programokkal, zenével, és étellel-itallal várjuk az aktív kikapcsolódásra vágyókat és a család apraja-nagyját.

 

Várunk Titeket is sok szeretettel!

 

A Szervezők